Menu
Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Mærkedage

Den amerikanske tradition om Black Friday er for alvor slået igennem herhjemme. Priserne skrues helt i bund denne dag, og faktisk er Black Friday de fleste steder blevet udvidet med Cyber Monday. Her er konceptet stadig billige priser, men det er kun online at Cyber Monday løber af stablen.

Black Friday fejres nu ikke længere kun i USA men i høj grad også herhjemme. Langt de fleste butikker og webshops fejrer Black Friday, hvor der er mange gode tilbud at gøre for dig som forbruger. Dermed kan du spare masser af penge, når du handler de gode tilbud til Black Friday, eller du kan vente med handlen til Cyber Monday.

Masser af gode tilbud online

Den amerikanske tradition om Black Friday hører til Thanksgiving. Denne højtid fejres imidlertid ikke herhjemme, men alligevel har vi taget Black Friday ind som en ny mærkedag. De købeglade og tilbudsjagtende dansker elsker at spare penge, og derfor er Black Friday en god mulighed for at spare penge på julegaverne.

Stort set alle varer sættes på udsalg på Black Friday, også dyrere ting som elektronik eller hvidevarer. I kølvandet på Black Friday kommer Cyber Monday, hvor du også kan spare mange penge, når massevis af varer sættes ned i pris online. Hvis du er interesseret i Cyber Monday Elektronik så kan du med fordel tjekke BlueCity ud.

BlueCity forhandler brugt elektronik og der er mulighed for at gøre sig et godt køb, som eksempelvis en iPhone der stort set ikke er blevet brugt.  Med andre ord kan du købe nyt elektronik brugt, og dermed gøre noget godt for pengepungen, samvittigheden og for miljøet.

Du behøver ikke gå ned i butikkerne for at købe elektronik brugt. For på Cyber Monday er det kun onlinesalget, det gælder om. Derfor kan du ligge hjemme på sofaen og stadig få fat i alle de gode tilbud online.

På jagt efter vilde SINGLES DAY tilbud?

Vores oversigt over Singles Day er helt sikkert noget for DIG. Her får du en super simpel oversigt over alle de bedste danske butikker der holder Singles Day!

Gå til oversigten!