Menu

Få daglig massage i hjemmet selvom du er single

Du behøver ikke gå glip af en god omgang massage derhjemme, bare fordi du er single. Der findes nemlig masser af muligheder for at finde den helt perfekte massagestol, som kan give dig både varmeterapi og lufttryksmassage – men så er vi også ude i massagestolens Rolls Royce.

Du behøver ikke sende lange misundelige blikke på kærestepar, fordi du drømmer om en god omgang massage. Det er der nemlig masser af gode råd for. Du kan få alverdens lækre massagestole, som er smarte i designet og som virkelig kan give dig en total oplevelse, når det kommer til velvære og afslapning.

Se nu bare IWAO Jasmin 2D, som den så frækt hedder. Det er så sandelige massagestolens Roll Royce – og den ligger da også nummer 1, når det kommer til test af massagestol. Den er både elegant og futuristisk i designet – og så har den blandt andet zero gravity, som i realiteten betyder, at den giver dig en følelse af vægtløshed. Stolen sørger nemlig for, at din kropsvægt fordeles ligeligt i stolen, og giver dig den mest optimale følelse af velvære. Stolen kan give dig både lufttryksmassage og manuel massage samt guasha massage af dine fodsåler.

Hvis du ikke har råd til massagestolens Rolls Royce og derfor må gå en prisklasse ned, så kan du sagtens finde en massagestol, som giver dig nogenlunde de samme funktioner, men hvor der til gengæld er sparet lidt på det luksuøse design. Modellen hedder IWAO Baseline og er kåret som den bedste til prisen. Her får du en god allround kvalitet med indbygget varmeterapi og Shiatsu massage – og med hele tre programmer, som giver dig en skøn massage i nakke, lænd og hofteområde.

Der er altså ingen grund til at fortvivle, hvis du drømmer om at få en lækker massage.

På jagt efter vilde SINGLES DAY tilbud?

Vores oversigt over Singles Day er helt sikkert noget for DIG. Her får du en super simpel oversigt over alle de bedste danske butikker der holder Singles Day!

Gå til oversigten!